Starter kommande vecka

Solvalla 14/2

Tom’s Got Drive startar i lopp 10. Det är en toppenfin häst som gör debut för oss här. Han har bara gått ett banjobb och var finfin då, men han är förstås inte toppad alls än. Det blev ett passande lopp motståndsmässigt men bakspår är förstås aldrig kul. Jag kör gärna ett snällt lopp denna gång men han är så bra att han kan runda dem till slut. Det blir troligen helstängt, urryckare och vanlig vagn. Startlista från ATG här.

Örebro 15/2

Crowd Surfer startar i lopp 5. Det är en jättefin häst som debuterar för oss här. Hon är ordentligt jobbad men inte toppad. Hon har gått ett par banjobb på ett bra sätt. Hon har fått ett bra läge med spår tre och bara tre hästar på start och nio totalt i loppet. Jag har ingen säker uppfattning om hennes startsnabbhet. Jag hoppas hon gör ett bra lopp. En placering bland de tre är jag nöjd med. Det blir antagligen cant-see-back och fast bomull. Startlista från ATG här.

Reckless Tile startar i lopp 9. Hon gick anständigt senast på en mycket opassande bana och jag tror att det blev formhöjande. Spår fem är inte bra då han inte öppnar så snabbt. Det gäller att hitta en bra position och sedan köra till slut. Han bör kunna vara där framme om det löser sig på vägen. Det blir öppet huvudlag och ev. urryckare. Startlista från ATG här.