Två till örebro 22/4

The Killer startar i lopp 5. Han blir gradvis allt bättre och var bra senast på en dålig bana och efter ett tungt lopp. Han är stark och 2660 meter passar bra. Innerspår på tillägg är väl inte optimalt. Jag är dock inne på att ge honom ett snällare lopp den här gången. Det finns någon bra häst som står 20 bakom men i övrigt ser det jämnt ut. Jag hoppas han kan knippa åt sig en bra slant. Det blir vanlig vagn, urryckare och antagligen barfota fram. Startlista från ATG här.

Long Living startar i lopp 7. Han var svag senast men jag är rätt säker på att det beror på att banan var jättelös. Han borde kunna mycket bättre än så och jag hoppas han kan visa det här. Mina förhoppning sträcker sig inte längre än så än så länge. Det blir barfota, vanlig vagn och urryckare. Startlista från ATG här.