Kommande starter

Färjestad 29/6

Itso Sisu startar i lopp 1 (monté – Jenny Brunzell rider). Han blev påriden på Bro Park senast med galopp som följd. Han gick jättefint efter galoppen och hade blivit svårslagen. Här har han fått ett prefekt läge med spår tre bakom bilen. Kort distans passar bra. Han laddas från start och borde få en bra resa, kanske i spets. Eventuellt blir det helstängt i stället för open-eye. Det är bra vinstchans. Startlista från ATG här.

Sundbyholm 30/6

Kobra startar i lopp 3. Roger Wineryd kör. Hon känns jättefin nu och från ett tredjespår bakom bilen borde hon komma bra iväg. Spets vore idealiskt men jag är inte säker på att hon kan komma dit. Hon borde få en bra resa i vilket fall som helst. Jag tycker inte hon är helt borta. Startlista från ATG här.

Reckless Tile startar i lopp 7 (monté – Jenny Brunzell rider). Det blir spännande med första gången i monté för honom. Jag hoppas det ska funka bra. Spår längst ut bakom vingen är ju inte så kul och det gäller att hitta position. Det ser ut som om han är bästa hästen i loppet och därmed borde han ha bra chans om det löser sig. Startlista från ATG här.

Monster Vinter ska kvala. Det är en fin häst som vi har förhoppningar på. Kvalet ska inte vara några problem.

Solvalla 2/7

Hot Dansk Dynamite startar i lopp 5. Conny kör. Han gick bra på gräset på Bro Park senast och formen borde vara i antågande. Spår fem är bra och Conny får satsa framåt från start. Han har tidigare visat att han tål tuffa upplägg. Loppet ser jämnt ut och innehåller ett flertal bra hästar. Han är en av dem och är inte borta ur segerstriden om det klaffar. Det blir barfota denna gång. Startlista från ATG här.