Tre till start Sundbyholm måndag 24/6

Global Excitement startar i lopp 1. Hon var brunstig i senaste starten och gjorde inte sig själv rättvisa. Nu är det över och hon känns fin igen. Spår fyra bakom bilen är bra och jag laddar från början för att få en bra position. Hon möter några bra hästar och får väl ses som ett platsbud i första hand. Det blir jänkarvagn och nu rycker jag skorna och jag tror att båda sakerna kan ge riktigt bra effekt. Startlista från ATG här.

Reckless Tile startar i lopp 2. Conny kör. Han gick bra sist för Mirjam och det känns som formen är uppåtgående. Här har han fått ett niondespår bakom bilen och det borde med lite flyt kunna bli en bra position. Om det stämmer med resan sedan borde han kunna sluta långt framme. Han kan avsluta riktigt vasst. Det blir nog barfota och vanlig vagn. Startlista från ATG här.

Tom’s Got Drive startar i lopp 8. Det har bara strulat för honom av olika anledningar och han har inte fått visa hur bra han egentligen är. Han har också fått ett niondespår och jag hoppas jag hittar ett bra läge. Han är knappast i full form än men han är så bra i grunden att han måste ha toppchans här ändå. Det blir cant-see-back, vanlig vagn och skor. Startlista från ATG här.