Starter kommande vecka

Lindesberg 15/6

Ineedyourmoneymum startar i lopp 5. Hon jobbar fint och här har hon fått ett bra fjärdespår. Hon öppnar bra men inte blixtsnabbt. Jag letar en bra position och hoppas att banan är fast och fin för dagen. Hon behöver en sådan bana för att fungera som bäst. Loppet ser inte så märkvärdigt ut och hon borde kunna sluta där framme nånstans. Det blir barfota, helstängt och jänkarvagn. Startlista från ATG här.

Bro Park Trav 18/6

Vi testar grästrav för första gången. Det ska bli spännande men det är förstås väldigt ovisst hur hästarna ska fungera.

Itso Sisu startar i lopp 2 – monté – Jenny Brunzell rider. Han var finfin senast vid lätt vinst för samma ryttare. Det var montédebut för honom och han fungerade perfekt. Han känns ännu bättre efteråt så formen borde vara mycket bra. Han har fått ett bra läge här med spår tre och får säkert en fin resa. Det finns några bra motståndare men jag tycker han måste ses med fin vinstchans igen. Det blir troligen helstängt denna gång och så blir det någon form av greppskor. Startlista från ATG här.

Hot Dansk Dynamite startar i lopp 5. Han var inte bra senast men jag tror att vi har hittat och åtgärdat felet. Tyvärr har han fått ett dåligt elftespår men jag hoppas det ska lösa sig. Motståndet ser bra ut men han är bra själv och han är inte borta ur segerstriden om han kommer till. Det blir troligen barfota, öppet huvudlag och ryckhuva. Startlista från ATG här.

Solvalla 19/6

Crowd Surfer startar i lopp 6. Eva Lundahl kör. Hon var inte som bäst senast men jag hoppas det var en tillfällighet. Här har också fått ett dåligt elftespår mot ett mycket bra motstånd. Jag är mycket nöjd med pengar i detta gäng. Skor runt om. Startlista från ATG här.