Starter kommande vecka

Romme 10/6

Global Excitement startar i lopp 3. Gick bra i dödens i debuten för oss och var nära att vinna. Hon hade gjort det om jag inte fått sitta och korrigera henne då hon bröt mycket. Orsaken till detta är behandlad och jag tror hon kommer att vara förbättrad nu. Spår sex är acceptabelt och hon öppnar ganska bra. Jag hoppas hitta position men vill undvika dödens denna gång. Det blir eventuellt barfota denna gång. Startlista från ATG här.

Hollywood Wildcat startar i lop 7. Han var fin vid seger senast och formen borde vara stigande. Det blev bara sex hästar i loppet utspridda på tre volter. Han möter flera riktigt bra hästar. Innerspår är perfekt och han ska ridas i ledning där han går bäst. Inte borta från segern. Det blir eventuellt barfota och norskt huvudlag. Startlista från ATG här.

Sundbyholm 10/6

The Black Fox ska kvala. Roger Wineryd kör. Jag hoppas det går bra.
Startlista här.

Reckless Tile startar i lopp 1. Juniorchans – inget totospel. Mirjam kör. Han fick starta lite tätt och var inte som bäst i senaste starten. Nu känns han fin igen. Han öppnar ok och får han spets körs han där. Han står bra inne i loppet tack vare juniorchansen. Han borde ha bra chans. Startlista här.

Örebro 13/6

Kobra startar i lopp 7. Hon gjorde ett klart godkänt lopp sist i ett lopp som kördes fort. Hon fick spår fem igen tyvärr. Hon borde dock klara det bra. Jag letar position och hoppas hon kan knipa åt sig en bra placering. En platschans i första hand. Det blir nog barfota nu vilket borde ha positiv effekt. Startlista från ATG här.