Starter Färjestad och Romme

Färjestad 28/10

Byske Iris startar i lopp 1. Hon har inte fungerat i de starter hon har gjort för mig men nu känns hon fin och jag hoppas på en bra prestation. Hon verkar kunna öppna skapligt och jag testar framåt från ett bra startspår. Om hon sköter sig tror jag det bör vara en hygglig chans. Jag tror jag kan köra en 33-tid och det kan räcka långt i detta lopp. Det blir skor, fast huva och öppet huvudlag. Startlista från ATG här.

The Killer startar i lopp 3 (monté). Han har öppna väldigt långsamt i de montéstarter han har gjort. Han känns dock snabbare nu och jag hoppas han går iväg skapligt. Jag har inga stora förhoppningar utan hoppas mest på att han sköter sig. Det blir helstängt och skor. Startlista från ATG här.

Romme 2/11

Ineedyourmoneymum startar i lopp 5. Hon känns jättefin i jobben men tyvärr har han fått spår åtta bakom bilen här. Jag måstetesta från start för att försöka hitta position. om jag lyckas med det borde hon ha vinstchans i ett lopp som ser jämnt och öppet ut. Det blir skor, helstängt och jänkarvagn (vilket har positiv effekt på henne). Startlista från ATG här.