Starter Sundbyholm 25/9

Kobra startar i lopp 2. Hon gick jättebra i sin debut efter tappstart. Hon känns bra och verkar ha tagit loppet på rätt sätt. Hon har fått tolfte spår bakom bilen och det är förstås sämsta tänkbara. Jag letar bästa möjliga position och kör sedan för bästa möjliga position. Jag tror hon kan gå en 16-tid. Från ett bra spår hade jag trott på chans men nu får jag ligga lite lågt. Det blir helstängt, skor, fast bomull och vanlig vagn. Startlista från ATG här.

Jasmin startar i lopp 4. Det blev galopp i debuten men jag tror hon sköter sig från ett perfekt innerspår. Jag skulle gärna köra i spets men jag tror inte hon är startsnabb nog för att hålla ledningen. Jag kör för bästa möjliga placering. Det blir skor, öppet huvudlag och eventuellt urryckare. Startlista från ATG här.

Byske Iris startar i lopp 11. Hon var dålig i debuten för mig men det fick sin förklaring. Hon är åtgärdad och känns nu fin igen. Hon är inte toppad alls men från ett perfekt innerspår tror jag chansen är god att hålla ledningen. Sedan kör jag där och så får vi se hur långt det räcker men jag tror inte hon är helt borta. Det blir skor, öppet huvudlag och fast bomull. Startlista från ATG här.