Till Örebro 21/9

Ineedyourmoneymum startar i lopp 1 (Juniorchans – inget totospel – Mirjam kör). Hon har gått nya rekord två lopp i rad och har toppform nu. Här har hon fått innerspår på start och med bara två hästar på volten är chansen stor att hon tar spets. Sedan vill jag att hon körs där i ett lagom högt tempo. Det blir skor på (hon har gått barfota två lopp i rad och då var hon lite sämre andra gången) och helstängt. Det ser ut som en bra chans. Startlista här.

The Killer startar i lopp 9. Han har krånglat och galopperat på slutet. Sista gången är jag säker på att det inte passade med de skor vi testade då. Därför går vi nu tillbaka till gammal balans. Som vanligt har han fått ett dåligt utgångsläge med bakspår på tillägg. Massor hästar framför passar dåligt för en häst som inte är startsnabb. Jag kör för bästa möjliga placering. Startlista från ATG här.