Starter kommande vecka

Sundbyholm 5/6

The Killer startar i lopp 10. Han känns pigg och fin för dagen och formen torde vara mycket bättre än raden. Spår åtta bakom bilen är förstås sämsta tänkbara för en starttrög häst. Jag känner mig tvungen att försöka framåt direkt. Jag hoppas i första hand på att han sköter sig och gör ett bra lopp. Det blir antagligen skor, jänkarvagn, urryckare och norskt. Startlista från ATG här.

Lindesberg 6/6

Arverud Bonus startar i lopp 5. Det är ett lopp för yngre kuskar och därför kör Jenny A Björk. Han har varit startklar en tid men det har inte funnits några passande lopp. Kort distans är perfekt och spår två bakom bilen likaså. Han öppnar bra och borde få ett bra lopp. Han möter någon riktigt bra motståndare men jag hoppas han gör ett bra lopp. Det blir skor, öppet huvudlag, fast huva och vanlig vagn. Startlista från ATG här.