Starter kommande vecka

Lindesberg 22/5

The Killer startar i lopp 8. Han galopperade dubbelt senast och är behndlad efteråt och känns fin. Från tillägg gäller det att hitta en bra position och sedan hoppas jag på bra tempo i loppet eftersom han är stark och ospeedig. Jag hoppas vara bland de de tre-fyra första. Troligen blir det ryckhuva, norskt huvudlag och skor. Startlista från ATG här.

Sundbyholm 23/5

Gilla So Wild startar i lopp 1. Juniorchans – ej totospel – Mirjam kör. Han har fått innerspår på start vilket är perfekt. Han öppnar bra och om hon prickar starten bra borde det kunna bli spets, där han är kraftigt gynnad. Jag hoppas i första hand på en bra prestation men ekipaget är obesegrat och det vore kul om de fick fortsätta vara det. Det blir öppet huvudlag, ryckhuva och barfota. Startlista här.

Garzon de Calamar kvalar. Han saknar tidsnotering tre starter i rad nu och måste därför gå ett kvallopp. Det ska inte vara något problem. Startlista här.

Örebro 25/5

Ineedyourmoneymum startar i lopp 1. Juniorchans – ej totospel – Mirjam kör. Hon hade ingen riktig form i vintras och vi tog en träningsperiod istället. Hon känns fin i jobben. Tredjespår på start är bra. Hon kan öppna fort och går bra i spets, så vi siktar på detta. Har hittat formen är det bra chans men det är svårt att veta var hon står. Det blir troligenb öppet huvudlag, rycktussar och skor. Startlista här.