Starter Sundbyholm 5/3

Svartina L.G. startar i lopp 3. Hon fungerade inte senast men känns jättefin i jobben nu. Det är alltid galopprisk med henne men jag hoppas hon ska fungera nu. Hon står tillägg och startar snabbt men jag skulle gärna ge henne ett rygglopp. Om hon travar borde hon vara långt framme. Loppet ser, med något undantag, inte så tufft ut. Det blir helstängt och skor som vanligt. Startlista från ATG här.

Ineedyourmoneymum startar i lopp 4 (GS75-1). Hon står start och öppnar snabbt så det borde bli spets från början. Sedan kan jag tänka mig att släppa men inte till vem som helst. Formen har varit tveksam en tid och jag provar med täta starter så får vi se om det gör susen. Hade hon visat toppform hade det varit en bra platschans men nu får jag vara glad för en slant. Det blir helstängt eller norskt och troligen skor. Startlista från ATG här.