Tre till start Sundbyholm lördag 15/10

Garzon de Calamar startar i lopp 2. Han känns mycket taggad och fin för dagen men har fått ett dåligt utgångsläge med spår elva bakom bilen. Jag får se hur det blir kört men jag är inte främmande för ett offensivt upplägg. Hur som helst borde han kunna vara bland de tre i ett ganska tunt lopp. Det vanlig vagn (måste låna upp en extra stor för att han ska få plats med sin aktion), skor och öppet huvudlag. Startlista från ATG här.

Episod startar i lopp 3 (monté). Hon har inte presterat på slutet men känns bra i jobben. Hon har en bra ryttarinna och eftersom hon är startsnabb gissar jag att det kan bli spets inledningsvis. Sen får ryttarinnan avgöra taktiken men det får inte gå för fort i loppet. Jag hoppas på en plats. Inga utrustningsändringar. Startlista från ATG här.

Ineedyourmoneymum startar i lopp 7. Hon känns fin i jobben men har också fått ett bakspår (nio). Hon har dock fått en bra rygg och jag hoppas kunna leta mig till en bra position, gärna på innerspår. Jag smyger med och tar vad som bjuds. Det blir vanlig vagn, skor och öppet huvudlag. Startlista från ATG här.