Till Hagmyren söndag 18 september

Arverud Bonus startar i lopp 6. Det är en jättefin häst som senast gjorde debut för mig som femma på en tid runt 30. Han borde vara bättre nu även om han inte alls är toppad. Han står med springspår på tillägg på kort distans här. Jag vet inte riktigt hur snabbt han kan öppna men från detta läge måste jag ladda lite. Jag tror han är mogen att rekordsänka och kanske inte är helt borta här. Det blir skor, öppet huvudlag och eventuellt ryckhuva. Startlista från ATG här.

Gilla So Wild startar i lopp 9. Det är en finfin travare som gjort bort sig i loppen så här långt. Han har känts väldigt fin på slutet och han är klart bättre än raden. I första hand vill jag att han sköter sig och gör ett bra lopp, men han kan vara en rysare felfri. Det blir barfota, öppet huvudlag och ryckhuva och tussar. Startlista från ATG här.