Starter kommande vecka

Rättvik 6/9

Svartina L.G. startar i lopp 8. Var för ivrig sedan och galopperade upprepat. Hade dock varit i striden utan den sista galoppen och kändes jättefin. Hon har bra läge här med spår tre på start. Hon tar spets om hon sköter sig och sen kör jag där. Det finns en bra motståndare på start men i övrigt räds jag inte motståndet. Hon har chans om hon travar hela vägen. Inga utrustningsändringar. Startlista från ATG här.

Sundbyholm 6/9

Episod startar i lopp 9. Hon gav upp helt sist i ett montélopp efter tuff ridning. Här möter hon alldeles för hårt motstånd och är förstås chanslös. Kusken är orutinerad och får inrikta sig på att köra runt och hoppas på en liten slant. Hoppas loppet för henne framåt formmässigt. Startlista från ATG här.

Örebro 8/9

Ineedyourmoneymum startar i lopp 7. Hon kändes fin som trea senast och brukar alltid bli snäppet vassare med ett lopp i kroppen. Spår sju bakom bilen är förstås långt ut men hon öppnar bra och jag laddar mot spets. Kommer jag dit så kör jag där. Loppet ser inte märkvärdigt ut och hon bör ha vinstchans. Samma som sist; barfota, jänkarvagn och helstängt. Startlista från ATG här.

Garzon de Calamar startar i lopp 9. Gick bra senast efter strulig resa. Dessutom sprang han och slog i vagnen så pass att det inte gick att köra för fullt. Jag ska testa lite annorlunda skor bak och eventuellt också köra i en större vagn. Spår fem är bra och han borde kunna öppna hyggligt. Planen är att köra framåt. Loppet ser ganska billigt ut och jag räknar med chans om han fungerar. Startlista från ATG här.