Starter kommande vecka

Lindesberg 10/7

Episod startar i lopp 1 (Juniorchans – inget spel). Hon borde ha gått framåt med det senaste loppet i kroppen. Här har hon fått spår åtta bakom bilen på kort distans. Hon är startsnabb och jag tycker Mirjam ska ladda från start för att få en bra position. Jag hoppas i första hand på en bra slant. Det blir barfota och vanlig vagn. Startlista här.

Svartina L.G. startar i lopp 9. Hon galopperade tyvärr igen senast men kändes annars finfin. Till denna gång tänker jag tynga ned henne med ett par boots. Hon står på dubbla tillägg men hon är startsnabb och jag vill inte dra ihop henne. Om hon travar är jag inte främmande för att hon rundar fram till ledningen tidigt. Hon startar alltid med vinstchans men jag vill i första hand se ett felfritt lopp. Startlista från ATG här.

Hands Down startar i lopp 10. Han har gjort habila insatser på slutet utan att vara långt framme. Tillägg och många hästar på start är förstås inte optimalt men motståndet avskräcker inte. Jag tror han kan runda många och sluta i den främre träffen. Samma som tidigare; skor och helstängt. Startlista från ATG här.

Sundbyholm 12/7

Ineedyourmoneymum startar i lopp 6. Det är ett lopp i Ungdomsserien och hon körs av Elias Strandberg (bra kusk). Hon gick bra senast som tvåa och är uppåt i formen. Hon har fått spår sex bakom bilen över lång distans. Hon är ganska startsnabb och biter ifrån sig bra i spets. Kommer hon dit får kusken bestämma taktiken sedan. Hon möter några bra mptståndare. I första hand en bra platschans. Det blir troligen skor, jänkarvagn och helstängt. Startlista från ATG här.