Kommande starter

Hagmyren 24/6

The Killer startar i lopp 6. Han kändes jättefin senast och gick i mål helt obrukad då. Här möter han väldigt bra motstånd men jag ville prova honom över 3100 meter eftersom han är mycket stark och entaktad. Jag hoppas i första hand att han sköter sig bra och gör ett fint lopp. Hoppas få med mig en slant. Startlista från ATG här.

Örebro 30/6

Episod startar i lopp 1 (Juniorchansen – ej totospel). Hon har fått ett bakspår bakom bilen så det innebär att Mirjam får köra ett invändigt lopp och försöka få med så mycket som möjligt att priskakan. Hon behöver säkert loppet efter att ha stått över för behandling. Startlista här.

Ineedyourmoneymum startar i lopp 5. Loppet sist blev mest som ett jobb och kändes fin. Allt väl i jobben också. Spår fem bakom bilen passar bra och jag laddar från start. Jag kör gärna i ledningen. Motståndet ser överkomligt ut och det bör i alla fall vara en platschans. Det blir skor och jänkarvagn. Startlista från ATG här.