Starter kommande vecka

Romme 7/9

Svartina L.G. startar i lopp 5. Hon agerade orutinerat i sin debut och visade att hon inte riktigt förstod vad det gick ut på. Hon känns i alla fall som hon tog loppet på rätt sätt och hon borde göra ett bättre lopp. Att det är full distans borde vara en fördel. Motståndet är otroligt svårbedömt men det är hästar från tränare som brukar ha väl förberett. Jag hoppas i första hand att hon ska göra ett bra lopp. Det blir skor, öppet huvudlag och vanlig vagn. Startlista från ATG här.

Ineedyourmoneymum startar i lopp 8. Hon har inte fått till dig i de senaste starterna men det har funnits troliga förklaringar. Hon känns bara bra. Här har hon fått bra förutsättningar med tredjespår bakom bilen på kort distans. Motståndet avskräcker inte och jag tycker hon borde ha lite chans. Det blir skor på, troligen jänkarvagn och vilket huvudlag det blir måste jag fundera lite mer på. Startlista från ATG här.

Örebro 9/9

The Killer startar i lopp 3. Han har varit från en dit. Dels har han fått lite annorlunda träningen en tid och sen har det varit lite småstrul. Han kändes fin i ett jobb i veckan. Läget är bra med få hästar på startvolten. Jag kör vad som går från start men han är inte så kvick iväg. Sen hoppas jag på jämnt tempo. Mina förväntningar sträcker sig inte så långt. Hoppas han fungerar och gör att bra lopp. Det blir vanlig vagn, öppet huvudlag och troligen skor på. Startlista från ATG här.