Två till start i veckan

Sundbyholm 5/1

Ineedyourmoneymum startar i lopp 2. Hon gick ok senast på mycket opassande banunderlag. Jag hoppas det blir lite kallare nu så att banan ger henne det fäste hon behöver. Hon är vinterskodd nu. Vi fick bakspår och då är risken att hon hamnar lite långt bak, men jag tror hon kommer att göra en bra insats. Loppet ser jämnt ut på förhand och med lite klaff på loppet kan hon vara ganska långt framme. Det blir troligen norskt huvudlag och jänkarvagn. Startlista från ATG här.

Solvalla 6/1

The Killer startar i lopp 3. Han var alldeles för laddad senast och slog på en startgalopp. Jag körde ett snabbt varv efter galoppen och han kändes jättefin. Jag testar ett lugnare träningsupplägg inför denna start och jag kommer också att testa en Fenwickhuva, allt i hopp om att han ska agera lugnare. Spår tre bakom bilen är bra och lång distans passar fint. Om han travar felfritt och visar lite av vad han kan är han ett skrällbud. Han är vinterskodd och det blir rygghuva, öppet huvudlag och vanlig vagn. Startlista från ATG här.