Starter i Örebro 13/2

Trollfux startar i lopp 1. Han har varit ute på opassande banunderlag i de senaste starterna och sist fick han dessutom ett opassande lopp. Här står han dubbla tillägg på kort distans. Fjärdespåret är inga problem och jag kör till en bit för att hitta en bra position. Det finns en riktigt bra och några hyggliga motståndare, men en platsplacering känns realistisk. Hoppas på kyla och fast bana. Vanlig vagn denna gång. Startlista från ATG här.

Ineedyourmoneymum startar i lopp 11. Hon var inte bra senast men det berodde säkerligen på det opassande banunderlaget. Hon känns fortsatt fin i jobben. Hon har dubbla tillägg men klassen på loppet är inte den högsta. Kusken Alexandra Johansson är orutinerad med stora hästar men rutinerad som ponnykusk. Hon får köra för att hitta en bra position och sen tror jag hon rundar många till slut. Inte borta om det löser sig. Startlista från ATG här.