Två till start på Sundbyholm 3/2

The Killer startar i lopp 2. Han utsattes för elakt tryck i spets i sin start på Färjestad. Tyvärr snubblade han till och galopperade knappa varvet från mål. Han gick bra efter galoppen och hade säkert landat på en väldigt bra tid felfri. Här har han fått fjärdespår. Jag tänker mig ett offensivt upplägg, gärna i spets, då han är lite tveksam i ryggar än så länge. Han kan mycket väl vinna. Startlista från ATG här.

Arrow Avon startar i lopp 9. Han gick bra näst senast efter sen lucka men kom bort senast i ett struligt lopp på dålig bana. Innerspåret här är perfekt och jag kör vad jag kan från start. Tveksamt om han kan hålla spets men det blir en bra position i vilket fall som helst. Han möter bra hästar och det är inte realistiskt att tro på mer än att kalla honom en platsluring. Startlista från ATG här.