Till start Färjestad 20/1

Trollfux startar i lopp 5. Det har varit knepigt att hitta lämpliga lopp åt honom men han känns fin i jobben. Här har förutsättningarna blivit närmast perfekta med kort distans och springspår. Visserligen har han 20 m tillägg men det är bara en häst på start så jag tror han kan sitta i spets nästan direkt. Får jag spets kör jag där. Han kan överraska! Startlista från ATG här.

Arrow Avon startar i lopp 7. Han var riktigt bra som trea i första starten för mig. Han fick ett invändigt lopp och gick riktigt bra till slut efter sen lucka. Här är läget bra med springspår och även här är det få hästar på start. Han kan inte öppna jättesnabbt men jag hoppas kunna hitta en bra position. De bästa hästarna har fått bakspår på tillägg så med rätt lopp kan han vara långt framme igen. Startlista från ATG här.