Två till start på lunchtravet måndag 13/1

Färjestad måndag 13/1

Arrow Avon startar i lopp 2. Han känns bra i jobben och den här är första starten för mig. Det får bli ett litet test. Jag har skott om och kommer dessutom att testa ett norskt huvudlag. Jag provade detta i ett banjobb och det föll väl ut. Spår två är bra och motståndet ser väl inte så märkvärdigt ut. Jag kör för bästa möjliga placering och hoppas på en bra slant i första hand. Startlista från ATG här.

Ineedyourmoneymum startar i lopp 3. Hon hade otur senast med både banunderlag och löpningsförlopp. Hon känns fortsatt jättefin i jobben men vi har verkligen ingen tur med spåren. Det blev bakspår igen och på kort distans och med bilstart är det förstås inte bra. Jag tar rygg på fyran, som kan öppna bra, och hoppas kunna hitta en bra position. Hon kan vara långt framme om det löser sig men mest realistiskt är att hoppas på en bra slant. Jag hoppas banan blir fast och fin. Startlista från ATG här.