Starter kommande vecka

Sundbyholm 8/5

  • Episod startar i lopp 3. Hon gick ok senast trots att hon blev oplacerad och hon känns riktigt fin efteråt. Här har hon fått spår åtta bakom bilen och det är ju inte bra. Hon visade dock senast att hon kan öppna snabbt och därför måste jag satsa framåt här och hoppas på en bra position. Spets vore idealiskt men det får inte kosta för mycket. Jag tror på lite chans. Barfota och helstängt. Startlista från ATG här.

Lindesberg 10/5

  • Celtic startar i lopp 3. Han gick ok senast som tvåa från ledningen senast, även om jag tycker att han kanske borde ha vunnit. Här är förutsättningarna fina med spår tre bakom bilen på kort distans. Motståndet ser ganska tufft ut men han är snabb bakom bilen och borde ha vettig spetschans. Jag siktar på att leda länge i ett rejält tempo.  Barfota, helstängt och jänkarvagn. Startlista från ATG här.