Starter kommande vecka

Sundbyholm 23/4

  • Celtic startar i lopp 8. Han fick ett invändigt lopp från sitt bakspår senast och gick i mål med gott om krafter sparade. Han kändes finfin och fantastiskt fin i jobben efteråt. Här står han tillägg på full distans vilket ju inte är optimala förutsättningar, men han har fått springspår och det är få hästar på start. Jag satsar på att hitta till ledningen och sen kör jag där. Motståndet avskräcker inte och han bör kunna sluta där framme nånstans. Barfota och jänkarvagn. Startlista från ATG här.

Bergsåker 24/4

  • Trollfux startar i lopp 3. Han gick bra senast på mycket opassande underlag och han känns dunderfin i jobben. Förutsättningarna här är perfekta med spår tre på kort distans. Han är naturligt startsnabb och bör ha bra chans att spetsa. Hittar jag dit så kör jag där och jag tror han kan överraska här, trots flera meriterade motståndare. Jänkarvagn och sommarskor. Startlista från ATG här.
  • Episod startar i lopp 6. Hon gick ok senast efter ett invändigt lopp i dåliga ryggar. Hon känns bara bra i jobben efteråt. Spår fyra bakom bilen är bra. Hon öppnar ok (spets vore perfekt men det är inte säkert hon kan ta sig dit) och jag letar mig ned i en förhoppningsvis bra position. Jag sätter på helstängt och antagligen blir det barfota också. Jag tror hon kommer att göra ett bra lopp och att hon är där framme.  Startlista från ATG här.