Kommande starter

Färjestad lördag 28/10

  • Trollfux startar i lopp 6. Han galopperade senast när det tog tvärstopp framför. Han kändes dunderfin i det läget och hade hade haft fin vinstchans utan detta missöde. Han känns fortsatt finfin så formen borde vara på topp. Dubbla tillägg på kort distans låter ju inte så kul på papperet men det är inte så många hästar framför. Det bästa motståndet står på hans volt och eftersom han är så startsnabb har han förstås en fördel av detta. Jag satsar framåt och tror på vinstchans. Startlista från ATG här.

Sundbyholm 31/10

  • Celtic startar i lopp 4. Han gick bra senast efter att ha fastnat länge bakom en klen favorit. Här möter han bra motstånd. Jag letar mig ned invändigt från mitt tillägg och kör för bästa möjliga placering. Startlista från ATG här.
  • Leo Skylander ska gå premielopp igen. Han missade premien knappt senast efter galopp. Han gick ett 29-varv efter galoppen och om han håller ordning på benen så borde det gå bra nu.