Fyra till start hemma på tisdag

Sundbyholm 15/11

  • Trollfux startar i lopp 5. Det blev ingen Bollnäsresa i måndags pga snöovädret så han får gå ut här hemma istället. Förutsättningarna är annorlunda och inte helt till hans fördel med tillägg på full distans. Han är stabil och startsnabb och det borde bli en bra position. Det blir jänkarvagn. Jag kör ett snällt lopp och tror inte det är realistiskt att tro på vinstchans. Jag hoppas på en bra slant. En platsrysare kanske han kan vara. Startlista från ATG här.
  • Mimmis Hello Kitty startar i lopp 10. Hon gick bra senast med dubbla onödiga galopper. Hon känns hur fin som helst i jobben men utgångsläget här är ju inte direkt tilltalande med bakspår på tillägg. Jag kör för bästa möjliga placering. Startlista från ATG här.
  • Can You See Me och Liaison startar båda i lopp 11. Jag kör Can You See Me och Kenneth Haugstad kör Liaison.
    Can You See Me gör första starten på länge efter skada och vila. Han känns fin men är inte testad i något högre tempo så detta blir ett test. Spår fyra på start innebär att han får ett bra lopp. Han kan vara långt framme på sin grundkapacitet men normalt borde han behöva några lopp i kroppen innan han kommit i full form. Kanske ett platsbud. Planen är barfotakörning.
    Liaison har varit utlånad till ”Stjärnkusken” och kom tillbaka därifrån i bra författning, så hon borde inte ha tappat något. Hon kändes jättefin i veckan men har haft svårt att få till det i lopp. Spår tre på startvolten passar perfekt och kusken får köra för bästa möjliga placering.
    Startlista från ATG här.