Till Hagmyren 4 maj

Long Living startar i lopp 6. Han var klart förbättrad senast då han gick 16,5 sista varvet utan att få något med sig. Han känns stadigt bättre i jobben och borde vara ytterligare förbättrad nu. Här har han få spår åtta i volten så planen blir att köra rakt fram och hoppas att ettan går bra. Motståndet är svårbedömt men jag skulle inte bli chockad om han är långt framme. Det blir skor, öppet huvudlag, ryckhuva och vanlig vagn. Startlista från ATG här.

The Killer startar i lopp 8. Han kändes jättefin sist då han fick grusklumpar i huvudet och galopperade. Han har känts stadigt bättre hela tiden. Här ser motståndet ganska halvljummet ut. Han har springspår på tillägg men det är få hästar på start så det blir till att satsa framåt. Han är stark och tål ett sådant upplägg i detta sällskap. Han kan mycket väl vinna om det stämmer. Det blir barfota fram (om banan tillåter), öppet huvudlag, ryckhuva och vanlig vagn. Startlista från ATG här.