Starter kommande vecka

Färjestad 6/11

  • Trollfux startar i lopp 3. Han gick ok senast utan att vara riktigt som bäst. Här har han fått ett optimalt läge med innerspår på start. Det är dock lång distans och det har han aldrig testat.  Jag får köra därefter. Det blir garanterat spets till att börja med och sedan kör jag gärna där. Det blir jänkarvagn denna gång och han borde leda länge. En luring. Startlista från ATG här.

Romme 9/11

  • Episod startar i lopp 6. Hon överraskade med att galoppera från start senast. Hon var laddad och blev för ivrig när springspårshästarna kom bredvid. Normalt är hon stabil och kan öppna hyggligt. Spår tre är bra och jag måste testa lite från start. Spets vore optimalt men hur som helst borde det bli en bra resa. Jag tycker hon borde sluta där framme nånstans. Startlista från ATG här.
  • Celtic startar i lopp 10. Han gick bra senast i ett lopp med väldigt snabb avslutning. Han känns allt bättre. Här har han fått springspår vilket är perfekt. Han öppnar bra och spetschansen borde vara god. Det blir barfota och jänkarvagn på. Båda dessa faktorer gör honom klart bättre. Får jag bestämma en bit är han inte borta ur segerstriden. Startlista från ATG här.