Starter kommande vecka

Mantorp 21/11

  • Celtic startar i lopp 1. Han stumnade senast i V75-loppet. Jag tror det berodde på banan. Han känns fortsatt fin. Här är det kort distans vilket passar bra. Spår sex bakom bilen är förstås en bit ut men han är snabb och jag siktar framåt. Jag måste inte ha spets till varje pris men kör gärna där. Om banan tillåter blir det barfota, vilket gynnar honom. Jag räknar med bra vinstchans men om han tvingas gå med skor minskar chansen. Startlista från ATG här.
  • Nora Francais startar i lopp 7. Hon känns jättebra och utgångsläget med spår ett på start är ju perfekt. Jag kör gärna i spets och lång distans borde passa fint då hon är stark. Loppet ser väldigt jämnt ut och i stort sett vem som helst kan vinna. Går hon som hon kan är hon en av dem.  Startlista från ATG här. 

Sundbyholm 22/11

  • Liaison startar i lopp 4 (lärlingslopp). Hon gick ok senast på den kladdiga banan. Hon känns bra efteråt. Utgångsläget är perfekt med innerspår på start. Det lär bli spets inledningsvis och sen får kusken avgöra upplägget. Loppet verkar jämnt och hon kanske kan vara ett platsbud på läget. Startlista från ATG här.