Tre Till start på örebro och Sundbyholm

Örebro 21/2

The Killer startar i lopp 11. Det är en grundkapabel häst som inte har fått till det i loppen. Sist hoppade han i sista sväng med krafter kvar. Han är behandlad efter det och har bara gått lugna jobb. Han känns jättefin och framför allt lugn, vilket är positivt. Jag vill i första hand att han sköter sig och gör ett bra lopp, men han kan vara långt framme. Det blir vanlig vagn, öppet huvudlag och ryckhuva. Om banan blir stänkig är hans missgynnad för det gillar han inte alls. Startlista från ATG här.

Sundbyholm 23/2

Mimmis Pärla startar i lopp 3. Hon har inte alls fungerat i lopp men i jobben känns hon jättefin och stabil. Spår ett på startvolten är förstås optimalt. Jag kör rakt fram och hoppas i första hand att hon skall sköta sig och göra ett bra lopp så jag får någon slags kvitto på om hon duger att fortsätta med. Det blir vanlig vagn och helstängt. Startlista från ATG här.

Ineedyourmoneymum startar i lopp 9. Det har inte stämt för henne med löpningsförhållandena på slutet. Kort distans och startbil borde vara gynnsamt men spår sju är förstås inte bra. Jag kör vad som går och hoppas hitta ned nånstans. Risken för att jag blir hängande är förstås uppenbar men jag får hoppas på lite flyt. Hon känns toppenfin och väldigt pigg i jobben. Jag hoppas hon kan vara en platskandidat i första hand. Det blir jänkarvagn och eventuellt norskt huvudlag. Startlista från ATG här.