Starter kommande vecka

Sundbyholm 5/5

  • Mimmis Pärla startar i lopp 2. Hon felade senast när jag fick ta i henne bakom en häst som stannade upp. Hon känns verkligen fin i jobben nu men hon har återigen fått ett bakspår. Min förhoppning är att hon ska trava felfritt och visa om och hur bra hon är samt få med sig en bra slant. Hoppas banan tillåter barfota för det passar henne bäst. Det blir vanlig vagn. Startlista från ATG här.

Bollnäs 7/5

  • Ineedyourmenymum startar i lopp 4. Hon blev fast sist med gott om krafter sparat. Hon var struken efter det men det var inget fel på henne. Nu har hon fått spår sex och det är det bästa läget hon har haft på länge. Jag har ändrat lite träningsupplägg på henne och hon känns dunderfin. Jag tänker försöka ladda framåt. Loppet ser jämnt ut och hon borde ha vinstchans. Det blir skor (vilket är optimalt för henne) och jänkarvagn. Startlista från ATG här.
  • Trollfux startar i lopp 7. Han vann senast efter spets hela vägen. Strykningen sist berodde inte på honom. Han känns fortsatt fin. Läget här är detsamma som sist med spår två på full distans. Han är startsnabb så jag siktar på spets igen. Får jag bestämma en bit sedan borde han ha chans igen. Det blir barfota och jänkarvagn. Startlista från ATG här.