Starter Sundbyholm tisdag 10/4

  • Episod startar i lopp 5. Hon har varit ifrån en tid men har jobbats ordentligt och är väl förberedd. Bra läge här med få hästar på start, vilket borde innebära bra spetsläge. Sedan är plan A att köra i spets där hon går bra. Det kanske finns några som är svåra att slå men ett platsbud kan hon vara. Det blir skor på och vanlig vagn. Startlista från ATG här.
  • Larossi startar i lopp 6 – monté. Hon känns riktigt fin i jobben nu. Hon är bara kvalad och testad i monté men det borde inte innebära några problem. Från bakspår blir det att försöka hitta ett bra läge och sedan att kapa åt sig så mycket som det går. Kanske kan vara en platsrysare. Startlista från ATG här.
  • Celtic startar i lopp 8. Han gjorde ett bra lopp senast på mycket opassande bana och efter starten känns han bättre än någonsin. Tyvärr har han fått bakspår här, vilket gör det hela chansartat. Från ett bra spår hade jag trott på fin vinstchans men nu är han bara en outsider. Det blir skor på och vanlig vagn. Startlista från ATG här.