Fyra till start kommande vecka

Mantorp 6/2

  • Nora Francais startar i lopp 2. Hon känns finfin i jobben nu och jag hoppas hon kommer att göra ett bra lopp. Fjärdespår på tillägg är väl inte optimalt för en häst som inte är någon startraket, men fältet är inte så stort och jag borde hitta en bra position. Loppet ser ganska jämnt ut och jag tror att en placering bland de tre-fyra i första hand är en rimlig förhoppning. Startlista från ATG här.
  • Celtic startar i lopp 7. Han har fått vinterträning en tid och känns riktigt fin i jobben nu. Niondespår på kort är jag faktiskt nöjd med i comebacken. Jag hoppas hästarna framför öppnar bra så att jag hittar ett fint läge. Med rätt resa är han inte borta men rimligast är att hoppas på en plats. Startlista från ATG här.

Örebro 7/2

  • Liaison startar i lopp 2. Hon känns jättebra i jobben och har fått ett bra utgångsläge med spår två på start. Hon har ju inte imponerat i loppen och jag inriktar mig på ett vilsamt lopp. Jag hoppas hon gör ett bra lopp och på pengar i första hand. Startlista från ATG här.
  • Can You See Me startar i lopp 5. Han har fått ett perfekt utgångsläge med spår ett på start. Han är ingen blixt från start men jag hoppas ändå kunna hålla spets. Han känns allt bättre i jobben och jag tror han säljer sig dyrt från ledningen. Inte borta. Startlista från ATG här.