Hästar till start – träningsrapport för vecka 2

  • Gävle idag lördag 16/1: Jag kör två hästar åt Håkan Karlsson. Verna Lee Zet startar i lopp 4. Det är en fin häst som har fått två jobb inför detta. Knappast redo för stordåd men från spår ett kan det bli en fin resa och en bra slant. Staro Illinois startar i lopp 11 (V75). Det är en riktigt bra häst som har fått ett smygläge här med spår nio. Rygg ledaren vore fint och han kan överraska med lucka till slut.
  • Örebro söndag 17/1: Can You See Me startar i lopp 10. Han gick riktigt bra senast som knappt slagen tvåa efter ett tungt lopp utvändigt ledaren. Här har han fått ett perfekt utgångsläge med spår tre. Han öppnar ganska bra och spets vore fint. I vilket fall som helst borde han få ett fint lopp. Loppet ser ganska jämnt ut på förhand och han är en av dem som borde göra upp om segern. Startlista från ATG här.
  • Romme onsdag 20/1: Celtic startar i lopp 4. Han gick bra senast från tillägg i ett lopp som avslutades mycket snabbt. Han har fått perfekta spår tre och borde ha bra chans att ta spets. De svåraste motståndarna står på tillägg och det är alltid vanskligt att runda hela fält. Jag tror jag leder länge och jag har minst en platschans. Startlista från ATG här.

Träningsrapporten för vecka 2 hittar du här.