Starter kommande vecka

Gävle 27/10
– Jag kör Akropolis Frei åt Håkan Karlsson. Fin travare som blev lite stänkrädd och galopperade i första sväng senast. Framspår och lite utrustningsändringar nu. Inte borta.

Sundbyholm 27/10
– Liaison startar i lopp 3. Hon känns dunderfin i jobben nu och har fått ett perfekt utgångsläge här. Hon kan öppna hyggligt och spets vore intressant. Loppet ser inte så tufft ut och hon borde ha lite chans. Det blir antagligen barfota runt om. Startlista från ATG här.

Solvalla 30/10
– Celtic startar i lopp 7. Han var klart förbättrad senast som trea och kommer att vara ytterligare förbättrad nu. Bakspår är förstås inte så kul men kommer han bara till i loppet tror jag på viss chans. Sådana här lopp är alltid svårlästa på förhand. Han ska lättas i balansen, vilket borde göra honom ännu bättre. Startlista från ATG här.
Trollfux startar i lopp 8. Han var inte bra senast men det tror jag beror på en kombination av opassande bana och att han inte gillade stänket. Spår två borde betyda spets och sen får jag avgöra taktiken efterhand. Det blir halvstängt denna gång. Loppet blev mycket tuffare än jag trodde på förhand och jag är nöjd om han kommer att göra ett bra lopp. Kul grej: Hans mamma Trollglänta startar i samma lopp! Ganska unikt. Startlista från ATG här.