Starter kommande vecka

Eskilstuna 17/4

Svartina L.G. startar i lopp 3. Hon har jobbats rejält en tid och känns fin för dagen. Här står hon ensam på start över kort distans, vilket är perfekta förutsättningar. Hon är blixtsnabb första stegen och om hon inte galopperar borde hon leda stort strax efter start. Sedan får vi se hur många som kan springa om henne. Hon är mogen för rekordsänkning. Det blir helstängt och skor runt om. Startlista från ATG här.

Bollnäs 20/4

Arverud Bonus startar i lopp 5. Han har haft rejäl vinterträning ett bra tag och har känts allt bättre, framför allt mentalt. Han är bra i grunden men jag gissar att han behöver något lopp i kroppen. Här får jag smyga med och ta så mycket som möjligt att priskakan från ett bra läge. Det blir skor och öppet huvudlag. Startlista från ATG här.

The Killer startar i lopp 10. Lärlingslopp – Elias Strandberg kör. Han galopperade i dödens senast men kändes annars finfin. Bakspår är aldrig kul men vi får hoppas att det blir överpacat. Lång distans passar utmärkt och jag hoppas på en bra placering. Det blir antagligen norskt, vanlig vagn och barfota fram. Startlista från ATG här.