Starter kommande vecka

Färjestad 27/11

Arverud Bonus startar i lopp 6 (GS75-3). Han var svag senast men det felet är hittat och åtgärdat. Han känns jättefin i jobben. Läget är perfekt – han står ensam på start. Kort distans passar också bra då han är snabb. Jag tar förstås spets och sen siktar jag på att leda så länge som möjligt. Jag tror han är långt framme. Det blir troligen fast huva och skor. Startlista från ATG här.

Sundbyholm 28/11

Ineedyourmoneymum startar i lopp 3. Hon har gnetat på skapligt utan att glänsa. Efter senast loppet har jag testat att träna lite tuffare och känns verkligen toppenfin. Innerspår är perfekt då hon är startsnabb. Jag kan kanske hålla spets om jag testar. Sen får vi se om jag kör där. Hur som helst får hon ett bra lopp från läget. Hon kan vara en platsluring. Utrustning avgör jag på tävlingsdagen men det lutar åt vanlig vagn och norskt huvudlag. Startlista från ATG här.