Starter kommande vecka

Solvalla 31/7

The Killer startar i lopp 2 (monté). Detta är hans första start under sadel och därmed får det ses som ett test. I kvalet skötte han sig bra. Detta lopp blev mycket billigt med bara sex hästar. Sprinterdistans är ingen fördel men innerspår passar bra. Han är inget startraket och lär tappa lite från början. Sedan hoppas jag han kan springa förbi så många som möjligt till slut. Jag hoppas han sköter sig och gör ett bra lopp. Startlista från ATG här.

Mantorp 2/8

Ineedyourmoneymum startar i lopp 2 (Juniorchansen – inget totospel). Hon har fått ett perfekt innerspår bakom bilen. Hon är startsnabb och Mirjam får testa från början. Hon går bra i spets men ett rygglopp passar också bra. Loppet innehåller några bra hästar men hon är bra själv också. Jag hoppas hon är långt framme. Startlista här.

Episod startar i lopp 5. Hon har också fått ett perfekt innerspår. Hon är riktigt kvick första biten och lär ta spets första biten. Sedan får jag avgöra taktiken. Motståndet ser ytterst rimligt ut och jag tycker det ser ut som att hon är en platsrysare. Det blir troligen skor fram, jänkarvagn och helstängt. Startlista från ATG här.