Till Lindesberg onsdag 27 juli

Svartina L.G. startar i lopp 5. Hon fick gå tufft senast med ett och ett halvt genomfört lopp inom loppet av några timmar (se startarkivet). Här har hon fått ett bra läge med spår två på start. Om hon travar tar hon spets och sedan kör jag där. Det finns några bra med men hon startar alltid med chans. Det blir inga utrustningsändringar men inför denna start ska jag testa att värma henne lite tuffare för att försöka få henne lite mindre taggad från start och därmed öka chansen att hon går felfritt. Startlista från ATG här.

Hands Down startar i lopp 9. Han har gått bra en tid och känns fin. Här har han fått ett andraspår på tillägg men med bara fyra hästar på start borde han kunna få en bra position. Jag tycker det ser ut som en bra platschans. Inga ändringar. Startlista från ATG här.