Starter kommande vecka

Mantorp 7/2

Hands Down startar i lopp 5. Han var svag senast men det vet jag berodde på den usla banan. I veckans jobb kändes han finare än någonsin när han matchade ett par gulddivisionshästar på rakbanan. Här har han äntligen fått ett framspår. Jag tror han kan öppna ganska bra och jag laddar framåt. Spets vore intressant. Han är klart bättre än raden och han kan överraska här. Eventuellt blir det can’t-see-back. Startlista från ATG här.

The Killer startar i lopp 8. Han galopperade senast pga en utrustningsdetalj. Han kändes jättefin annars. Det här loppet blev väldigt billigt och med bara sex hästar tror jag att han kan ha vinstchans. Startlista från ATG här.

Romme 10/2

Svartina L.G. startar i lopp 5. Hon blev väldigt het senast och galopperade. Det har dock visat sig att det var ryggen som spökade och detta är nu korrigerat. Här har hon fått springspår på tillägg men med bara en häst på start borde hon kunna spetsa ändå om hon går felfritt. Jag hoppas hon gör det och då är hon inte borta från segerstriden. Startlista från ATG här.

O.M. Hazebrouck startar i lopp 6. Det är en riktigt fin häst som vann okörd senast efter ett fint lopp. Här har han fått spår 12 bakom bilen och det är naturligtvis sämsta möjliga. Jag letar position, hoppas det blir bra tempo och kör till slut. Om det löser sig kan han absolut vinna igen. Startlista från ATG här.