Starter kommande vecka

Mantorp 24/1

Hands Down startar i lopp 1. Han var förbättrad senast och i jobben känns han väldigt uppåt. Tolftespår är förstås sämsta möjliga men loppet ser inte jättetufft ut. Kommer han bara till någorlunda i loppet kan han säkert tjäna fina pengar. Han kommer att gå med en ny utrustningsdetalj som föll väl ut när jag testade det i lopp. Startlista från ATG här.

The Killer startar i lopp 5. Han gick bra till slut senast efter ett lopp i kön och han känns också väldigt uppåt i jobben. Bakspår är ju aldrig bra och det gäller att hitta en bra position för att kunna få med sig så mycket som möjligt att priskakan. Startlista från ATG här.

Sundbyholm 25/1

Ineedyourmoneymum startar i lopp 1. Han var inte bra sist men vi hittade en förklaring. Detta är bra nu och hon känns jättefin i jobben. Spår fem bakom bilen är bra och jag kör för spets. Kommer jag dit kör jag gärna där. Hon möter några bra motståndare men är nog inte helt borta. Jänkarvagn på nu. Startlista från ATG här.

O.M. Hazebrouck startar i lopp 6. Han började i passgång i volten igen senast och så var den dagen förstörd. Nu är det startbil vilket borde gynna honom kraftigt. Däremot vet jag ju inte hur snabbt han kan öppna men han är kvick i benen. I vilket fall som helst har han bra vinstchans. Han kommer att gå med ryckhuva. Startlista från ATG här.