Starter kommande vecka

Romme 9/1

The Killer startar i lopp 1. Han hostade inför en tilltänkt start och fick stå över lite. Nu känns han bra igen. Från spår sju bakom bilen blir det sannolikt ett snällt upplägg. Jag kör vad jag kan till slut och hoppas på att få med mig en bra slant. Startlista från ATG här.

Svartina L.G. startar i lopp 2. Hon har haft problem med dåliga blodvärden och blivit struken för det två gånger. Nu känns hon dunderfin i jobben igen men med tanke på blodvärdehistorien borde det inte vara toppform än. Spår två på startvolten är bra. Hon är startsnabb och jag siktar på spets. Sen har hon bra chans att leda hela vägen. Startlista från ATG här.

Sundbyholm 11/1

Geni Probio startar i lopp 2. Det är en fin häst som tagit tid på sig och som getts tid. Han är mycket jobbad och är både stark och snabb. Från spår åtta blir det en snäll invändig resa och jag hoppas kunna få med en bra slant av priskakan. Startlista från ATG här.

O.M.Hazebrouck startar i lopp 8. Han har tagit två raka segrar och varit bra. Han kan dock ännu bättre och är en häst med stor potential. Han går i passgång i volten och det har därför krånglat i de första starterna. Han har dock blivit bättre på den punkten. Fjärdespår är förstås inte bra och det är nog 50/50 att han går iväg. Felfri får han ses med bra vinstchans. Han kommer att gå med andra skor den här gången och bara det tror jag gör honom klart bättre än senast. Startlista från ATG här.

Episod startar i lopp 10. Hon var seg i första starten för mig men känns klart förbättrad i jobben efter det. Hon skulle kvalat i monté men det blev inställt när tävlingarna flyttades till Romme. Spår tre är ett bra läge och jag kör ett snällt lopp. Hon borde vara klart bättre än senast och jag hoppas på en bra slant. Startlista från ATG här.