Tre till start Sundbyholm 14/9

Ineedyourmoneymum startar i lopp 3. Hon var svag senast på Romme men jag tror mig veta anledningen. Hon får därför starta igen och nu tror jag hon kommer att vara klart bättre. Spår sju bakom bilen är förstås inte bra och jag får hoppas på att vi hittar en bra position. Motståndet ser ut som förväntat i ett sådant här lopp. Jag hoppas på en bra placering i första hand. Det blir vanlig vagn, skor och kanske öppet huvudlag. Startlista från ATG här.

The Killer startar i lopp 8. Han gick klart godkänt senast efter sin frånvaro och borde vara förbättrad med det loppet i kroppen. Han har också fått spår sju bakom bilen och det är förstås ogynnsamt med en häst som är inte är startsnabb. Jag tänker mig ett snällt upplägg och hoppas få med mig så mycket som möjligt. Det blir öppet huvudlag, ryckhuva och förmodligen skor och vanlig vagn. Startlista från ATG här.

Jasmin ska gå premielopp. Det borde gå bra.