Två till start Örebro 14/1

Mimmis Pärla startar i lopp 6. Hon lovande mycket som unghäst men stoppades upp av en skada. Hon gjorde några starter våren -20 utan att fungera. Nu har hon jobbats ordentligt och har känts fin en längre tid, men det har inte funnits lämpliga lopp. Det här loppet ser ganska jämnt ut och jag hoppas i första hand på att hon ska trava felfritt och visa att hon kan fungera i lopp. Bakspår är en nackdel förstås. Det blir öppet huvudlag, fast huva och vanlig vagn. Startlista från ATG här.

The Killer startar i lopp 7. Han skulle ha startat på Solvalla i onsdags men jag fick bilproblem på vägen (trots ny bil!) och det blev till att vända hemåt med hyrbil. Här har han fått fjärdespår på start vilket han borde klara. Han är inte jättesnabb från start dock och taktiken får avgöras efter start. Jag vet att han har mycket inombords men det syns inte i raden precis. Jag blir inte förvånad om han slutar mycket långt framme. Det blir öppet huvudlag, ryckhuva och vanlig vagn. Startlista från ATG här.