Två till start Sundbyholm 22/12

  • The Killer startar i lopp 2. Han har tränat fint en tid nu och skulle ha startat den 7/12, men fick strykas för en lättare förkylning. Det gick snabbt över och jag tror inte han tappade någonting på det. Han känns jättefin. Han har fått spår fyra bakom bilen vilket är bra. Han öppnar inte jättesnabbt men ok och jag kan tänka mig ett offensivt upplägg. Jag har haft stora förhoppningar på honom men de har inte uppfyllts än. Jag vet att han har mycket inombords och han kan vinna detta om han är som han kan. Det blir vanlig vagn och troligen ryckhuva. Startlista från ATG här.
  • Ineedyourmoneymum startar i lopp 12. Hon gick godkänt i sin comeback senast och känns ännu bättre efter det. Hon är är hygglig från start men innerspår bakom bilen är ju inte så bra på Sundbyholm. Jag hoppas på vinnarhålet och att det löser sig någon gång på slutvarvet. Med klaff på loppet borde hon ha bra chans här. Det blir helstängt och jänkarvagn. Startlista från ATG här.