tre hästar till start söndag-måndag

Rättvik 19/4

  • Trollfux startar i lopp 7. Han vann lätt sist efter att jag fått bestämma i ledningen. Han har fått samma spår igen (två) och eftersom han är startsnabb siktar jag på ett liknande upplägg igen. Motståndet ser kanske något bättre ut denna gång men han måste ha vinstchans igen. Det blir barfota, jänkarvagn och halvstängt, vilket är optimalt. Startlista från ATG här.
  • Ineedyourmoneymum startar i lopp 10. Hon hade otur med positionerna senast och gick i mål med alla krafter sparade. Hon kändes jättefin och borde närma sig toppform. Här har hon fått bakspår vilket förstås är negativt. Om vi har lite flyt med resan denna gång kommer hon att vara långt framme. Det blir skor, jänkarvagn och helstängt, vilket är optimalt. Startlista från ATG här.

Sundbyholm 20/4

  • Mimmis Pärla startar i lopp 3. Hon galopperade på väg mot spets senast. Hon kändes förbättrad då och har känts ännu bättre i jobben efteråt. Här har hon fått ett bakspår så jag riktar in mig på att hitta en så bra position som möjligt. Motståndet är svårläst som vanligt i den lägsta klassen men det ser ganska lågklassigt ut på papperet . Jag hoppas i första hand på ett felfritt lopp och att hon får med sig så mycket som möjligt av prissumman. Det blir vanlig vagn, barfota och helstängt. Startlista från ATG här.