Två hästar till Bollnäs 13/3

  • Trollfux startar i lopp 2. Det är svårt att hitta lämpliga lopp för honom men han har känts så bra att vi får prova här. Full distans är inte hans bästa och bakspår är ju inte bra för en startsnabb häst. Mina förhoppningar sträcker sig till en möjligt platskandidat med klaff på loppet. Han är anmäld barfota men troligen måste det nog bli broddskor. Jänkarvagn och antagligen norskt huvudlag. Startlista från ATG här.
  • Ineedyourmoneymum har inte kommit med i loppen på slutet. Av jobben att döma borde formen ändå vara bra. Även hon har fått ett bakspår. Därifrån krävs det förstås lite flyt med positionerna men om det löser sig tycker jag hon bör ses med vinstchans. Hon är bättre än raden. Hon är också anmäld barfota men det lutar åt skor med brodd. Det blir helstängt huvudlag och jänkarvagn. Startlista från ATG här.