Starter kommande vecka

Sundbyholm 17/2

  • Mimmis Pärla startar i lopp 1.  Det är en fin häst som lovade mycket som treåring innan hon fick en sparkskada som har spökat på olika sätt sen dess.  Hon är mycket tränad men har inte gått några farter. Jag provar att starta igång henne för att se hur hon kan utvecklas. Jag ska sko henne med plastskor, vilket jag hoppas ska göra att hon slår på sig mindre. Från åttondespår kör jag ett snällt lopp och tar vad jag får. Startlista från ATG här.
  • Arrow Avon startar i lopp 7.  Han hamnade illa till senast men gick bra i skymundan.  Han känns fortsatt bra i jobben. Innerspår passar bra även om han inte är jättesnabb från start. Hur som helst bör han få ett bra lopp. Loppet ser lågklassigt ut och jag  är inte främmande för att han kan vara långt framme. Startlista från ATG här.

Gävle 18/2

  • The Killer startar i lopp 5.   Han gick bra senast som tvåa från dödens och jag tror han kommer att vara bättre nu. Det är bara fyra hästar på start och min första plan är att köra mig till spets. Får jag den så släpper jag inte. Han tål att gå i ett hårt tempo hela vägen och jag tycker att han har bra vinstchans här. Startlista från ATG här.