Till start Färjestad 27/1

The Killer startar i lopp 1. Det är en riktigt fin häst som jag hoppas en hel del på. Han stoppades upp av bl.a. växtperioder som treåring men är nu ordentligt förberedd. Det är svårt att hitta rena nollopp för närvarande så här står han ju egentligen lite fel inne. Nu behöver det inte betyda så mycket då han är riktigt bra. Innerspår är bra och bara tre hästar på start gör att han borde få en bra position. Han är inte jättesnabb från start men spets borde passa. Hur det än blir tänker jag mig ett rätt offensivt upplägg. Han kan absolut vinna. Startlista från ATG här.

Ineedyourmoneymum startar i lopp 6. Han har haft eländiga lägen men har gått bra i skymundan. Här har hon äntligen fått ett bra läge med spår två, vilket borde innebära en bra position även om hon inte är någon blixt från start. Hon känns fortsatt jättefin och jag tror på chans om det stämmer någorlunda med loppet. Lång distans har hon inte testat men det borde gå bra. Startlista från ATG här.